ångest?

Vad ska man göra efter gymnasiet? Det är den stora frågan och jag har inte en jevla aning.. Jag vet inte vad jag vill plugga till så det känns ju onödigt att söka nått man ändå inte är intresserad av. Men å andra sidan så lär det ju vara sjukt svårt att få ett jobb. ÅNGEST!
Men först kanske man skulle lyckas ta studenten också... har sjukt mycket plugg som ligger och väntar, men jag kan verkligen inte ta tag i det! Mera stress och ångest!

Och jag förstår verkligen inte ?

naee men nu äre skärpning fan!


Lördag

Jag började dagen med att ringa och väcka louise vid 8.45 för vi skulle träna flickor 01/02 kl 9.30. Det gick bra och louise lurade som vanligt tjejerna till att kasta massa bollar på mig :P
Sen gick jag hem och städade lite och senare vid kl 16 åkte jag och hämtade Matilda i Linköping.. Missade avfarten som jag skulle ta från E4 som var den sista så jag fick åka till mantorp och vända haha. Men efter mycket om och men så hittade jag campushallen där Matilda befann sig ;)
Vi åkte hem och käkade lite och sen gick vi över en sväng till jossan med min familj och käkade tårta osv. eftersom jossans syrra hade fyllt år! Vid 11 åkte vi in til Hugo och där träffade vi Linn, jeffe, josse och jessica :) plus en massa värmlänningar som pratade precis som han gubben i Hajk ! Matilda försökte lära dom att snacka östgötska och sen körde vi armbrytning och jag vann haha. Och av någon anledning pratde vi som vanligt om innebandy och ingen vet varför ?haha. Det blev även en massa dans osv och ganska tidig hemgång eftersom man vid klockan 02 ställde om den till 03 så krogen stängde 1 timme tidigare XD men men , det kanske var bäst så haha ;)
När jag och matilda kom hem till mej gick vi och la oss och matilda va social och somnade på 2 sek haha.

Vi kan sammanfatta det som en lyckad kväll :)

fullspäckad fredag

Dagen började med en förmiddag på Prolypia, såg på film med en av 8orna och det var helt okej :) Nästa vecka är den sista på praktiken och det är lite tråkigt för jag trivs verkligen där! Sjukt sköna människor som jobbar där. Jag blev även bjuden på deras personalfest nästa fredag och det blir nog riktigt kul =) Tema Glitter och Glamour, den stora frågan är vad man ska ha på sig då? Har inte något glittrigt vad jag vet haha.
Slutade efter lunch och då drog jag en sväng på stan och sedan till badhuset och simmade och solade. Sen fick jag traska med mina tygskor i snöslasket ner till hemgården för Poolar-träff med SISU! Det blev lite lära-känna dom nya, fika, information och sedan avslutade vi med bowling på Hugo. Sedan åkte jag och hämtade pappas bil vid pronova och åkte hem till Louise för att hämta lite saker. Emma var där också och dom bjöd mig på middag och grejjer så jag kom inte därifrån förän kl 22 , men det var riktigt trevligt :)
Sen gick jag över till Jossan en sväng där det var en massa torpare som satt och smygsöp ;) Sen bar det av för att hämta mor och far + jossans mamma och pappa i stan för dom hade varit på fest.
Och nu är jag hemma och ska sova och ladda för morgondagen som bland annat kommer innehålla utgång med bästa matilda :D

Fjällen

Nu drar jag till Ljungadalen med familjen och Sara :D är tillbaka på lördag nästa vecka!

PUSS

tisdag

Nu är det nya tag som gäller! Plugga gärnet så jag blir av med skiten som man har liggande.. så man slipper sitta där i Maj och panikplugga för att man har 1000 arbeten som ska vara inne..
Annars så gillar jag fortfarande prakiken väldigt mycket! Sjuk roligt folk där :) Längtar inte tillbaka till skolan direkt.. Eller jo, för att träffa klassen men inte annars haha.

Det känns ju otroligt skönt att man har ett sommarjobb fixat iaf! Matilda är min chef ;)

helg

Det har varit en mycket bra helg :) Utgång igår och filmkväll med lite folk hos erika idag! Imorgon ska jag sooova.. Sitter just nu och väntar på att åka och vara fylletaxi. Gör mitt bästa för att hålla ögonen öppna och det lär ju dröja ett tag innan man ska åka.. Köpte förresten min balklänning igår :D Den är just nu hos sömmerskan för att fixas till lite..
 

Hatar att se ens vänner må dåligt.. önskar bara att man kunde göra något mer än att bara finnas där.. hjälpa till, göra allt bra..


balklänning

Just nu sitter jag och kollar på Balklänningar på internet.. och jag får panik!! Jag har liksom redan en färdig bild i huvudet hur den ska se ut, vilket inte underlättar.. och det finns ju knappt några snygga? Antingen är det alldeles för mycket detaljer och massa palljetter på eller så är dom bara allmänt fula :( 
Hittade en fin i en butik i stan men den va ju dyr såklart.. Aja, imorgon ska jag gå till 2 till affärer och kolla om man kanske hittar nått!



Tror jag ska satsa på den till vänster!    
eller inte..


Innebandycup!

Tänkte gör lite reklam för mina klasskompisar som annordnar en Innebandycup För innebandy mot Rattfylleri!

Läs mer här :

http://innebandycup.blogg.se/


tillbaka

Efter 1 månad utan telefon och internet och 2 veckor utan fungerande skoldata är jag tillbaka ;) Tänk vad mycket man har hunnit med när man inte sitter vi datorn varje kväll :O Men det skönaste är nog att jag inte har kunnat plugga. Inte ett enda dugg haha så nu har jag världens ångest eftersom jag ligger efter sjukt mkt med projektarbetet...
Nu har praktiken dragt igång så nu väntar 6 veckor på prolympia! Måste faktiskt hålla med Linn och säga att jag gillar praktik! Iallafall på prolympia med Louise :D

I 2 hela veckor fick man vara frisk denna gång.. Nu har jag feber igen och är dyngförkyld. Var på mitt tredje besök på vårdcentralen förra veckan och denna gång tror dom att jag har astma !?!? Dom hittar på olika saker varje gång och man får aldrig någon medicin eller nått.. Läkaren som jag hade nu vart förvånad över att jag inte hade fått pencelin eller antibiotika innan.. men vi får väl se om jag får någon astma medicin eller nått nu..

RSS 2.0