heejdå

nu åker jag på lite familjesemester i en vecka ;)
sen hem på lite kalas
och sen vidare till Tyskland :D

hade braaa pusshej :)

lördag

Midsommar igår var helt okej :)

men för övrigt så är allt rätt stört just nu.. fick ett besked i veckan som fick mig att må dåligt, även om det kanske inte stämmer.. men det var verkligen inget  jag behövde höra just nu, så nu är man tillbaka på noll självförtroende igen.. Och den här känslan av oro i magen, som en jävla klump som bara växer, när man inte kan lita på en av sina vänner.. och all ovisshet, försöka tolka olika saker.. alla anklagelser, allt skitsnack.. Vänner som mår dåligt.. Saker man ångrar..

men jag vill tacka er som har ställt upp sjukt mycket och lyssnat de senaste veckorna!
Ni vet vilka ni är <3






Sommarlov

ja nu har man haft sommarlov i lite mer än en vecka och det är underbart  :) Visst saknar man folket i klassen, men man ser ju en del av dem ändå :)
Började mitt ända jobb för sommaren idag, Hultics sommaridrottskola i två veckor framöver! I år är jag inte ledare utan "polare" anställd av SISU!  det innebär att  jag visar lite bildspel om kost, träning och fairplay osv.. och leder en disskusion efter.
Hultics damlag såg ut att gå i graven förra veckan, men sen fick jag ett mail av lagkapten, Becka, att det såg ljusare  ut nu och att vi troligtvis får ihop ett lag :D men vi har fortfarande ingen tränare.. =/

Ska som sagt jobba de närmaste 2 veckorna, sen blir det en sväng till släkten i Dalarna en vecka och sen hem över helgen för 2 födelsedagskalas :P och sedan på Måndagen vidare till Tyskland med familjen Salomon och sen en sväng till göteborg efter  det :)

Idag har erika eldat en brödkorg i sin micro :D Det var himla roligt, och jag fick panik-attack när jag såg erika springa mot diskhon med en brinnande brödkorg så jag bara stog och asgarvade .. haha, som tur var så överlevde vi, men inte brödkorgen. Den åkte i  sopptunnan ;)

RSS 2.0