dåligt batteri

min skoldata kollapsar nu. Laddaren har gett upp........ :@

Nu drar jag till Dalarna och åker lite skidor! Det ska bli najs :D

Grattis till körkortet Fredrik :D

bildbevis

Idag blev det en lång ridtur med Nora och Fredrik :D Var väl sisådär 5:e gången i mitt liv jag sitter på en häst men jag var inte så rädd som sist iaf. Nora var gullig och hade gjort mackor och varm oboy så vi stannade efter halva vägen och fikade. Sen när vi galoperade fick jag en gren i ögat och höll på att ramla av haha kände hur jag gled åt ena sidan men lyckades hålla mig kvar och stanna hästen. Sen lyckades jag även ramla av hästen när den stog stilla. Nora och Fredrik skrattade så dom tjöt haha. Sen ramlade Nora av 2 gånger när hon skulle hoppa upp på hästen utan sadel, då skrattade vi ännu mer ;)


Här är 3 bildbevis på Fredrik som rider ;)

      

jag ber om ursäkt

förlåt, jag menade att vi har praktik mellan sportlovet och  PÅSKLOVET!!!!!!!!!!!!!

jag skrev lite fel.....haha ;D

torsdag

Historialektion står på schemat till 15.15.. men det är bara jag och linn här?
haha det låter kanske som vi är dom duktiga eleverna som är här, men så äre det inte ;) Alla andra är klara med sina egna arbeten och däför har dom gått hem. Vi är nog snart klara vi också, om linn slutar kolla på massa sommarbilder ;)

Träning ikväll! Ska bli roligt och jag hoppas på att jag inte hostar upp mina lungor som jag brukar göra såfort jag försöker springa nu för tiden. Har ingen feber och inte ont i halsen nu så jag tror det är påväg åt rätt håll :D

Imorn äre ju sista dagen innan sportlovet och sen är det praktik ända till höstlovet.. Så ingen skola på ett bra tag nu.. Blir nog både roligt och tråkigt ;)




Bjuder på en söt bild från malins födelsedag i Augusti 2008 ;)

träningsverk

Grym träningsverk idag. Tränade handboll igår :D Vi körde fys, utfallssteg och massa sånt så jag kan knappt sätta mig ner idag haha. sjukt länge sen sist.. Och ingen feber idag heller :O Kanske äntligen börjar bli frisk!!!

Sitter på naturkunskapen nu med linn och käkar lite naturgodis och planerar roadtrippen till Ullared lite ;)
Nu kanske man borde jobba lite..


ny design

Tack till Matilda !! :D

http://mbergstroem.blogg.se

väckning mitt i natten

Igår gick jag och la mig vid 22 för jag var grymt trött så jag somnade fort. Strax efter 12 så vaknade jag med ett ryck av att det var något som lät som en brandlarm, trodde först att det var vårat inbrottslarm som hade fått dampet men det lät inte som det. försökte ta reda på va det var och sen insåg jag att det var min klockradio som hade fått rycket. Har aldrig ställt ett alarm på den för jag använder alltid mobilensom alarm  så jag vet inte ens hur man gör, men jag fick till slut stopp på ljudet iallfall. Mamma kom springande och undrade vafan det var som lät haha. Sen sommnade jag om men vid 2 så började fan tjuta igen. Skapligt irriterande.. Dags att slänga skiten och köpa en ny kanske?


Söndag

Igår spenderades kvällen hemma hos Fredrik med han och Malin :) Vi kollade på melodifestivalen som sög, pratade om fredagens party och hade allmänt trevligt :)

Denna söndag innebar bortamatch mot Kumla HF. Fick låna saaben så jag inte skulle dö eftersom skodan inte har några dubbar kvar i däcken haha. Samling halv 12, sen bar det av mot Kumla med full bil. Bästa cissi fick agera kartläsare, vilket gick bra efter ettag. Vi började med en felkörning i Jursla hahahah, sjukaste! Vi råkade följa efter fel bil och när dom andra svängde upp på motorvägen så körde vi rakt fram genom Jursla och ut mot Svärtinge, för vi skulle åka genom Finspång.. Väl i Finspång så körde vi åt fel håll och fick åka och vända. Sen kommer vi på rätt väg och då ringer Louise och frågar va fan jag kom ifrån? haha, då äre hon som kör bilen bakom. Så från att ha legat sist, långt efter så var man nu först i tåget. Cissi briljerade med kartläsningen och vi hittade till Kumla iaf. Men att hitta själva hallen vart det stora problemet, och då ser jag att Louise, sanna och dom andra som körde inte är bakom mig längre och jag konstaterade att vi hade kört för långt. På skylten stog det att det var motorväg mot Göteborg !?!? Så vi fick åka en bra bit bort och vända och sen hittade vi hallen som låg precis brevid Kumlaanstalten! Fick värdens sladd på parkeringen för det va dynghalt. Cissi och dom andra skrek och jag skrattade för jag blev så chockad.  Men allt gick bra och vi var i omklädningsrummet 20 min innan matchen började ;)
Matchen slutade 20-20 efter en sjuk upphämtning från våran sida, låg under med 10 mål ettag tror jag!

Nu har jag städat en massa, rensat ut garderoben och byrån och sånt som man måste göra ibland. Har sjuk seperationsångest när man ska slänga massa saker man ändå inte använder, man tror att man ska använda det nångång men sen gör man aldrig det iaf så det är lika bra att slänga egentligen.

puss på måndag imorn!


...

Precis allt man gör är fel. Det spelar ingen roll vad man säger, man får ändå alltid höra " du är ju helt jävla dum i huvet", "du kan ju inte tänka själv" , " du klarar ingenting" m.m.. Det kan handla om småsaker, eller att man bara ställde en enkel fråga.. man trippar omkring på tå, allt man gör kan leda till ett utbrott.

Jag vet ju varför jag är osäker och aldrig tror på mig själv, det är för att man fårhöra allt det här hela tiden.. Om någon säger till dig tillräckligt många gånger hur oduglig, dum i huvudet du är osv, så tror man tillslut på det. Och om någon skulle säga något annat så kan man inte ta åt sig det.. man tror att det är ens eget fel.. Det är bara så det är.

men på något sätt så måste man försöka tro på sig själv.. resa sig över det, bara se det som tomma ord utan betydelse.. men det är inte alltid så himla lätt..



fredag

Igår vart en riktigt kul kväll :D

Det började hemma hos Linus som fyllde 19, där var det en massa kunskapsfolk som jag aldrig har sätt förut, men även lite åby folk och lite andra :) Sen tog vi bussen in till stan vid halv 11 och då vart det allsång från Åby centrum ända till Resecentrum.. Haha, 20 pers som bara sitter och vrålar längst bak i bussen, det kan inte ha varit så roligt för busschaffören! Sedan på Rese träffade vi på en massa klasskompisar så vi hängde med dom till Deli. Där dansade Sanna på bordet och det sveptes shot- och ciderkannor! Sen gick vi till Hugos och dansade en massa, sen gick sanna och jag till Otten och dansade och sen sprang vi imellan lite.. Träffade massa kul folk och hade riktigt roligt :)
Sen vid halv 3 tror jag klockan var så tröttnade jag och fredrik så vi ringde marcus och gick till Max för att vänta på honom..  Fredrik var full och sa " herregud, nu spyr jag" cirka varannan sekund ;D Sen viskade vi en aning högt när vi pratade om personalen på max när dom stog 1 meter ifrån haha..

Fredrik tyckte även att jag förstörde hans raggning, för alla tror att vi är ett par hahaha. Det kom fram en tjej från hans klass och bara " äre din tjej eller??" och pekade på mig.. haha sjukaste, kan det bero på att vi alltid tjafsar som om vi vore gifta? Man får visst inte vara bästa kompis med en kille utan att alla tror att man är ihop :P

Ikväll blir det nog rätt lungt, kanske träffa malin och folket :)




torsdag

Kul att jag, linn och moa åkte hela vägen till linköping för att träna handboll, och när vi kommer dit så är det ingen träning. Så det var bara att åka hem igen..  Vi hämtade upp Jeffe och sen åkte vi till maxi och käkade och kollade runt lite :)

Skönt med fredag imorn!!

Handboll

Idag var jag hos frisören för första gången på nästan 1 år haha. Saras mamma har klippt mig en gång sen dess så det är inte så illa som det låter (A). Det blev blonda slingor och lite mer uppklippt  än vad jag hade innan, annars är det samma längd, typ 1 cm kortare bara.

Nu ska jag snart åka till linköping och kolla på lite handboll. NKIK mot RP i division 3! Imorgon bär det av till Linköping igen, då med handbollen i skolan.. Jag och Linn ska köra minibuss igen haha ;)

Jag får ju inte att säga grattis Matilda och Erika till körkorten :D
Matilda har även sagt att hon ska hjälpa mig att bygga om lite här, det gillar vi!



som om inget hade hänt? som om vi aldrig hade träffats?


vinst!

Idag var det dags för andra matchen som coach (för laget jag spelar i). Vi mötte Ljungsbro och vann med typ 9 eller 10 mål tror jag. Vi borde ha vunnit med mycket mer eftersom de inte var så bra, men vi spelade så jävla dåligt i första halvlek så det va pinsamt.. Men i andra halvlek tog vi tag i det och drog ifrån :) Det blev en match med många utvisningar, fast mest för ljungsbro.
Roligast var i sista 15 sekunderna. Vi fick frikast vid eget mål och en ljungsbrotjej håller i bollen.. det va ca 15 sekunder kvar och hon skulle ha lagt ner bollen eftersom det va vårat, istället så sätter hon bollen mellan benen och står och glor på oss som skriker att hon ska ge oss bollen.. Det såg så himla roligt ut så vi bara stog och asgarvade, tjejen som höll bollen var döseriös på att vi inte skulle få göra något mer mål, så hon stog kvar sådär i typ 10 sekunder, sen fanns det ju inte en chans att vi skulle hinna göra mål.. Roligaste maskningen haha. Det hade ju vart annorlunda om det hade stått lika, då kan man ju förstå att man vill maska men nu var det så att vi ledde med 9 mål och då blir det ju lite patetiskt :P

Senare bar det av in till Mässhallen för att se Hultics herrer torska med ett mål =( Det var en riktig jätte med i laget dom mötte, han va säkert 2.10.. han behövde ju inte ens hoppa!


RSS 2.0