Igår

Först va jag hemma hos Patti med massa folk på förfest och sen bar det av ner till Hugo och möta upp Matilda, malin och persi :)Jävligt rolig kväll ;)
men tappade en hundring på toan , gick tillbaka 20 min senare på Matildas initiativ och den låg kvar :O:D Så det blev till att bjuda henne på en cider i baren!
Det vart dans i stortsätt hela kvällen, instruktioner om hur man gör när man "schteeker" på riktigt (4 flaskor rosévin) och lite match-making från matildas sida? haha:D
DROG FINGRET UR LED IGEN PÅ DANSGOLVET OCH DROG TILLBAKA DET SJÄLV :O

Löööpning

Var ute och löpte lite nyss :O
Det vart 5 km men sprang bara 4, gick sista biten..
Är sjukt ontränad nu när man har vart sjuk i stort sätt hela slutet av sommaren..
Men det ska det bli ändring på nu! Har ju ett projektarbete att tänka på ;)

puss


JB activity week

Eftersom lärarna klantade sig med anmälan till Peking spelen så hittade dom på en egen vecka som dom kallade "JB activity week".  Det avslutades med Basket turnering igår, Innebandy och Triathlon idag! Min klass tog hem samtliga turneringar! Jag var iofs bara med i det vinnande laget i basketen haha :P
Innebandyn idag gick väl sådär för vårat lag, men vårat andra lag från klassen ( innebandy folket) gick obesegrade genom turneringen och krossade lärarna i finalen!
Men det där med vilket håll man ska hålla innebandyklubban åt är ett stort mysterium för mej, det funkar ju inte åt något håll !?
Måste ju säga grattis till Matilda, davve och martin som var med i 3 samtliga vinnarlagen, grymt jobbat!

Helgen blir lugn som fan .. känns som det behövs efter typ 1,5 månad med festande varje helg. Mår dåligt när jag tänker på det fan!!! att man har festat så mkt altså ;)


helgen

Fredagen vart rätt stressig med skola, naprapatbesök och sen 40 min på sig att duscha osv innan det var dags att åka till patti :P Där var persi också så vi gjorde oss i ordning och hade sönder 100 par strumpbyxor haha.. Sen åkte persi och jag och patti drog till madde på förfest! Senare vart det hugos och hem ganska tidigt på grund av vissa saker..
Lördagen tillbringades i soffan större delen av dagen och sen var det ju dags för Hultics 30 års fest :D 3rätters middag, dans och underhållning.. Herrlaget var kalasfulla nästan allihopa vilket var riktigt kul :P Själv var jag nykter och skrattade åt dom andra (A)  Emma var riktigt populär ;) Senare blev det hugos igen.. hade sjukt ont i fötterna och var trött och den ändra nyktra i sällskapet så mötte upp min bror och åkte halv 2 bussen hem..

Matilda hälsar :)


Grâce à toi à nouveau je respire

"tack vare dig andas jag igen"




jag är påväg tillbaka,
och det känns jävligt bra :)

RSS 2.0