Valborg!

Valborg idag då, ska in till Linn ikväll :D hoppas det blir kul :)

Riktigt skönt med kort vecka i skolan, och idag fick vi tårta för vi vårat Sm-brons i Badminton ;D Marsipan och frukttårta! Fick också reda på mitt muntliga nationella prov i svenska.. och det va illa.. G- , närmare IG.... fy faan! Måste verkligen bli bättre på att prata inför folk.. blir så nervös och tappar bort mig.. Hade inte ens med allt som jag skulle ha haft i talet för jag tappade bort mig.. så det känns rätt surt =/

men nu taggar vi för kvällen! :D


.......

Nu är jag verkligen så himla trött på det här..
När man väl litar på en person så skiter det sig bara ändå..


dra åt helvete!

Maskerad igår :D

image4

haha

Idag hade vi riktigt roligt på lunchen i skolan ;D

- Hur vet man att det är Färskpotatis?
- öhh, potatisen är färsk?


Jag är lika bright som vanligt ;)

onsdag

Nu är Sanna här :D Och vi skulle plugga .. men det gick inte så bra för jag glömde mitt häfte till nationella provet i skolan så kan inte skriva ett skit på talet till fredag =/ men det ska nog lösa sig, får väl plugga som en dåre imorgon..
Förövrigt så hade vi Uppsatsen på nationella provet idag.. 5 timmar! Det gick väl rätt okej ändå, men fick reda på efteråt att uppgiften jag hade valt var bara upp till VG =( det såg jag inte när jag läste den, faaan! Inte för att jag tror att jag skulle ha fått ett MVG iallafall men det känns surt. Känner på mig att det blir ett G+, för det verkar ju nästan omöjligt för mig att få något högre på gymnasiet =/  fast det var ju inte helt sant, hade mentorsamtal förra veckan och jag hade typ fått VG på det mesta i tvåan hittills..  =)

Men nu taggar vi för Maskeradfest på fredag :D och valborg  haha ;)

helgen

I fredags spelade jag skol-SM i badminton med Hannas, Martin och Mirelle och vi tog hem bronset ;D haha det var ju en upplevelse.. dock var det ju bara 6 lag som deltog i Sm.. Sen när jag kom hem var jag hemma i 20 min och gjorde mig i ordning sen gick jag till lollo där det var fest! Alla var rätt onyktra när jag kom dit ( 21.30 ) och det var rätt kul :D Fast lite trist att vara den ända nyktra när alla andra är fulla haha, men sen kom det ju lite mer folk :) Och sen kom det två transor :O haha! Gick hem kvart över 1 för att sova och ladda upp inför morgondagen.

Igår ( lördag ) var det ju lagfest med handbollen hos Hanna! Det var 80-tals tema vilket var riktigt kul :D Kul att nästan hela laget kom och att alla hade klätt ut sig :)   Det vart Tacos, lekar, dans och sånt..  Riktigt kul!
Dock inte lite roligt idag.... trött som faaaaan! Förut var Fredrik, jag och Persan och köpte glass på Karlssons och det var asvarmt ute :D

image3

Första gången jag har läppstift på mig sen när man var liten och klädde ut sig ;D



onsdag

Idag har jag varit duktig och pluggat! Blev klar med praktikuppgiften, både svenskan och engelskan =) Känns mycket bra.. Nu har jag "bara" ett berg av uppgifter kvar i svenskan.. Och nu resten av veckan och helgen har jag fullt upp så då lär jag inte hinna plugga ett skit..
Men helgen blir nog kul =) På fredag bär det av till Uppsala för att spela Skol-SM i badminton och sedan när jag kommer hem ( runt 22) så bär det nog av direkt på fest.. Sen på lördag ska jag träffa spelarrådet/festkommitén i handbollslaget kl 1 för att fixa det sista inför lagfesten som äger rum på kvällen. Det är 80-tals tema som gäller så vi ska göra oss i ordning en massa och sen göra tacos innan resten av laget kommer :)
Sen på söndag ska jag soooooooooova, sen på eftermiddagen kanske gå en promenad med Fredrik :D

fotboll :D

Så jävla kul nu!!!
Och snart är det gräs- premiär :D
Det kan ju knappast bli bättre ;)


massage

fy faaaan för massage! Speciellt när man har träningsverk och massa muskelknutar i alla muskler.. Vi hade sista massage lektionen i skolan idag och allt skulle avslutas med en helkroppsmassage! Vaderna var fan värst, smärta!
Sen på eftermiddagen bar det av till racketstaion för första träningen inför skol-sm på Fredag. Det gick väl sådär, fick stryk mot Martin med typ 21-3. Men å andra sidan så har han tagit brons i Sm (har jag för mig) så jag kan nog vara rätt nöjd ändå :P  Börjar bli lite nervös inför fredag nu.. men tur att dom andra inte förväntar sig nått av mig och Mirelle eftersom vi bara ställer upp så dom kan delta i Sm ;D Man måste j uha 2 tjejer med för att få ställa upp.. Men visst skulle det va kul om vi tog medalj och fick tårta i skolan ! Första matchen är ju semifinalen så chansen finns ju, även om den inte är så stor kanske :P

naee nu ska jag äta lite mat. sen plugga! kuuul...

söndag

Jag borde verkligen plugga.. verkligen! Har hur mycket som helst att göra, men jag har ingen motivation.. Det ser inte bra ut!
Kvällen hos Lovisa igår var trevlig :) Vi fick smörgåstårta och vanlig tårta :D Sen vart det diverse spel, ölspelet, "jag har aldrig" osv.. Och självklart sång för födelsedagsbarnet! Kl 12 blev vi utkörda, för födelsedagsbarnet hade ju fått en massa rooliga presenter som hon ville testa och hennes pojkvän var ju där ! Så då kan ni ju gissa vad hon fick för presenter ;) hahaha, dom andra fortsatte hem till Erika tror jag men jag var så himla trött så jag gick hem och sov.

Och idag ska jag spela Badminton på racketstadion med mamma och pappa ;D träna lite inför skol-sm nästa fredag!


Lollo 18 år :D

Jaa idag har jag tillbringat förmiddagen på stan med Hanna och Elin :) Det blev lite inköp av 80-tals kläder för dom för nästa helg smäller det, 80-tals fest med laget hos Hanna! Det kommer nog bli svinkul :D
Ikväll ska vi hem till Lollo alla brudarna (+Tommi och Pontus) och fira henne, för idag fyller hon ju 18 år :D Fast hon är nog rätt bakis idag för hon var på krogen igår ;) Så nu ska jag lägga mig och sova en halv timme och sen göra mig i ordning och käka osv.

image2

Snyggaste :D

Fredag kväll

Riktigt skönt att vara hemma en fredagkväll :) Snart kommer Fredrik och då ska vi handla lite godis kanske.. Sen kommer nog Jossan med om hon vågar sig hit!
Förut så ringde Jossan mig, jag hörde inte att det ringde och ringde upp 3 min senare.. Då svarar hon inte i sin mobil, så jag ringde hem till henne.. Och hennes morsa börjar ropa på henne "joooooooooooooossan, jooooooossan?" men hon var spårlöst försvunnen. Ingen visste var hon var. Sen så ringer det på dörren, och vem står där ? Jo jossan! Då frågade jag vart hon hade vart.. då sa hon " jag var ute och plockade pinnar".
Helt självklart liksom ;D


ekan är tillbaka ;)

Ja nu har jag tagit tag i det här och gjort en ny blogg, eftersom det hände nått med min gamla ( ekaaan.blogg.se ) så det inte gick att komma in på den!
Så nu väntar jag på att Matilda ska komma hem från Sundsvall så hon kan få äran att hjälpa mig med min bloggdesign (A). Om hon vill förståss.
Fredrik får dagens stjärna för han hjälpte mig att hitta på ett namn ( riktigtkass ) till min blogg :) Ni hittar honom på urkass.blogg.se

Och Idag är det fredag och jag är glad =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0