fredag

Sitter just nu i skolan och har Projektarbete och är nöjd för det är fredag :D plus att det bara är 1 timme kvar till jag slutar! Funderar lite på vad man ska göra ikväll? Får se om jag orkar gå ut .. Det var ju rätt många som skulle ut och det är ju kul, men vetefan om jag orkar haha. Har varit sjuk typ hela veckan så jag borde ju egentligen vara hemma och ta det lungt.. Men vi får se som sagt.

På söndag är det match mot Ljungsbro och jag gör min andra match som coach ;) Hoppas på att det går bättre än förra gången då vi förlorade med ganska mycket.

ha en bra helg!


fotografering

I tisdags fick jag följa med Sanna och hennes syster till Model House där vi blev sminkade och sen fotograferade :) Det var en proffisionell fotograf som sa åt en hur man skulle posa och allt! Det var riktigt roligt :D Tack Sanna för att jag fick följa med !!

Tog ca 60 bilder, här är en :) 
Lite stor dock men bilden blir konstig om man förminskar.


 


sommarjobb

Lite panik just nu, måste ju börja söka sommarjobb! Men det känns ju som det inte finns några om man inte har erfarenhet eller dom rätta kontakterna =(  Ska söka allt jag hittar och sen hoppas på att jag får något iaf..
Sen måste man ju ha jobb till hösten också.. ÅNGEST

Men nu ska jag åka in till Malin och ha tjejkväll , ska bli riktigt najs :D

Puss!


färg



Tänkte gå till frisören snart, är sugen på att färga håret! Det lutar nog åt blonda slingor bara som jag har nu.. Men börjar faktiskt bli sugen på mörkt igen. Eller kanske rött?




svart?  röd?  blond?




?

den första frågan är vad det är för fel på mig idag.
den andra frågan är hur en person som inte ens känner mig kan veta en massa om mig?


sjukt dålig dag är vad det är idag. Inte har jag blivit frisk heller. Pappa har magsjukan så det kommer jag säkert med att få.

nae men detta ska inte bli ngn deppblogg, det är bara idag.


lördag

Igårkväll blev jag less på att vara sjuk så jag åkte in till Linn och kollade på handboll och förfestade med henne och jeffe :) Sverige torskade men vi hade trevligt ändå , vi tog en massa fina kort med linns nya kamera också haha (Enligt linn ska man se kåt ut, då blir man bra på bild haha :D). Vi fixade oss, lyssnade på musik och taggade och sen drog vi ner mot Hugos. Vi sprang först till 113 bussen men missade den, sen sprang vi mot 3an men missade den med.. Det slutade med att  vi gick hela vägen från Ljura ner till Hugo. När vi kom dit så tyckte linn att vi skulle ställa oss i VIP-kön trots att vi inte stog på ngn lista och det funkade visst för vi lyckades komma in. Därinne träffade man på en del folk man kände och det är ju alltid kul :) Vi dansade lite också och träffade på några fulla klasskompisar haha ;)
Någon gång runt kvart över 1 började en del bli lite fulla och jag började bli nykter och då kände jag hur dåligt jag mådde så jag ringde Marcus som var taxi för kvällen :) var hemma efter  halv 2 ngn gångoch det var grymt skönt, tog tempen och jag hade visst 38.9 graders feber så det var bara att gå och lägga sig..  men var vaken till runt halv 4 av diverse sms från fulla människor haha ;D
tack till linn och jeffe för en rolig kväll :D så länge man orkade vara med så var det najs :)

Idag är jag ännu sjukare så det blir ingen skola imorn... Blir jätte rastlös av att vara sjuuuk, blä

roadtrip

Igår 07.20 var jag uppe på Prolympia och skulle hämta en minibuss, som jag skulle köra (!) till Linköping för att träna handboll med dom på JB där.
Det börjar med att våran tränare skickar ett sms 5 min efter samlingstid och säger att han inte ska med, jag frågar vilka som ska med men fick inget svar haha . Så jag startar bussen och backar ut, kändes som att köra en jävla traktor kan jag säga, det var ganska stor skillnad mot min (mammas) lilla Skoda.
Hämtade upp Linn på vägen som försökte sig på att skrapa rutorna eftersom jag inte såg ett skit, det var lättare sagt än gjort eftersom varken hon eller jag knappt nådde upp.
Sedan hämtade vi upp Moa på resec. och hade fortfarande inte fått något svar om dom andra skulle med så vi åkte mot Lkpg.
Linn hade inte ätit frukost så vi svängde in på Klinga McDonalds.. Skulle åka drive in och jag kan säga att den var INTE gjord för minibussar! Så trångt!  
Och inte ett skit hörde man i den där saken man ska prata i heller så jag satt där " HALLÅÅ??? VA SA DU??". Sen sa moa att han sa att jag skulle köra fram och det gjorde jag.
Det hörs en smäll, varpå moa säger " DU KÖRDE PÅ NÅTT".
Jag vände mig om och kollade och jo men visst, där ligger reklam skylten för El Maco omkullvält.
Men linn fick iallafall sin frukost och vi fortsatte mot Lkpg trodde jag men åkte visst åt fel håll på E4 så vi kom tillbaka till Nkpg igeeeeen ! Så det var bara att vända vid himmelstalund och köra raka vägen tillbaka. Vi kom fram något försent och det visade sig att det bara var killar dom skulle träna med och så med det gick bra :)

Hemvägen skulle Linn köra och det gick bra :) Vi körde dock vilse i linköping ettag på jakt efter Burger King haha, och en liten tur mot enkelriktat han vi också med ;) Har inte skrattat så mkt på länge som vi gjorde denna dag!

Det vart ett väldigt långt inlägg men får skylla på att jag är sjuk och är riktigt uttråkad haha.

tisdag

Skoldagen idag var sjukt seg med Specialidrott C först och sedan 3 timmar samhällskunskap.. Ett stort plus var ju att Simon åkte bil till skolan så man fick skjuts hem :D Även om han försökte mörda mej med den höga basen i hans bil haha.

Vårdcentralen ringde idag och jag står tydligen på väntelistan för något som heter Spirometri. Om jag fattade rätt så är det någon maskin man blåser i så den mäter lungornas kapacitet så dom ska få reda på om det är något fel där. Så får vi se sen vad det är för fel eller om det är  något fel.


det löser sig ?

Idag blev det till att spela lite hockey/bandy med några i klassen eftersom vi är lediga på måndagseftermiddagar :D Det var riktigt kul och nu börjar man bli lite mer hajj på skridskorna, fast man är ju fortfarande inte bra haha.

Straffet för att man tog ut sig blev som vanligt feber och ont i halsen.. Börjar fan vänja mig nu! Imorgon blir det att ringa läkaren igen för ett andra besök.... kul.

Nu på kvällen blev det bio med Malin och Erika :) Det blev Australia och den var grymt bra! lite lång dock..



förvirrad och ledsen.. vet inte vad jag ska göra..

lögnarn

När jag kom till konsum tidigare idag så kliver jag ur bilen på parkeringsplatsen och så kommer två småtjejer fram till mig. Jag vet att dom inte är äldre än födda 95 ( alla känner alla i åby ). Den ena av dom säger " hej, kan du köpa cigg åt oss??" och jag svarar atoumatiskt " nej, jag är inte 18" och går in på konsum.
Jag tänker inte mer på det förän jag sätter mig i bilen och åker hem, vad fan sa jag? jag är ju visst 18 haha. Det gick av bara farten att säga så eftersom jag aldrig köper cigg och när jag har fått den frågan förut så har jag inte varit 18 XD Inte för att jag hade köpt ut åt dom ändå men ..

Lite kul att dom inte sa nått eftersom dom frågade mig precis när jag kom ur bilen och det var jag som körde ..


bästa

En helkväll men bästa vännerna var riktigt underbart och välbehövligt !   :)


skor

Jag chockerar och lägger upp mitt andra blogginlägg för kvällen ;) Jag har sjukt tråkigt och är inte trött än så det är endast därför! Sitter just nu och önskar att man var typ 1.65 lång, då kunde man gå omkring i sånna här fina skor! Jag kan ju iofs göra det nu men då blir jag ju 185 eller nått vilket kan vara lite segt haha ;D



väldigt fina!

Coach eklund

Imorgon gör jag debut i min karriär som HandbollsCoach! (?) Det kan ju bli mycket intressant haha, kan ju tilllägga att det är endast eftersom jag har fått spelförbud av lagkapten =( Men det kanske är lika bra det, jag blir ju aldrig frisk! Det ska slås ett samtal till Åby vårdcentral för att boka ett andra besök. Hoppas dom hittar något fel denna gång för det kan ju inte vara normalt att vara sjuk från slutet av September tills nu och fortfarande vara sjuk. Doktorn snackade nått om att röntga lungorna, det låter ju inte allt för kul..

Ett stort tack till Linn Bergström för dagens stöd! Det behövdes verkligen för att få lite perspektiv på saker och ting..
Och grattis till ett klarat Teoriprov :D


jag försöker verkligen förstå..

skola

Dags för ett blogginlägg kanske, det var ju ett bra tag sen ;)

Idag i skolan innan Historian så hade vi en liten intressant disskusion om musik, det handlade mest om att kasta så mkt skit på Per Gessle som möjligt. Helt plötsligt säger en av killarna " men dom där In Flames då?? Dom sjunger ju bara "FUCK MEE, I WANT TO DRINK YOUR BLOOD typ"  för att försvara Gessle.
Då har man inte lyssnat på In Flames mkt ;)

Sedan var det dags för Historia med nya läraren som verkar dyng bra :D Är så nöjd att vi fick en ny, för nu kanske man har chans på ett betyg högre än G förhoppningsvis!

Helgen ser ut att bli rolig också :D

2009

Jag orkar inte skriva en årskrönika som alla andra!
2008 var både bra och dåligt, men mest bra tror jag ;)

Nyårsafton var helt okej ! Vi började med middag och sånt hemma hos mej, sen efter 12 slaget åkte vi in till stan till Patricia :) Åkte första morgonbussen hem kl 05.35 med Matilda, efter att ha lämnat av en del folk på vägen och käkat nattmat på Queens corner.

2009 har börjat riktigt bra faktiskt :)



RSS 2.0