18 ÅR IDAAAAG :D :D

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Söndag

Igår var vi uppe vid kajen och grillade och så :) riktigt mysigt fast rätt kallt..
Synd bara att det stank brasa som fan om en sen ..

Förut tappade jag min kära JB-data i golvet :O Den fick inga syndliga skador iaf, men golvet blev det två stora märken i.. haha, lika klantig som vanligt ;)

och som vanligt så skiter sig allt :)


äntligen

Nu är jag klar med Svenskan! Så obeskrivligt skönt kan jag lova.. Nu kanske man kan ha ett liv igen ;D

Fy faan , körde cooper-test idag på specialidrotten XD lite jobbigt..
Imorn är man ledig och då bär det av ut till vackra Krokek för att leka med Matilda :D Vi ska väl spela lite GH tror jag! Blir en lugn helg denna helg med, men kanske lite grillning med brudarna på lördag kväll :)

Förövrigt så äre typ bara 2 veckor kvar i skolan och sista veckan är ju bara massa kul. Fick en gratis-inträde-hela-student-veckan- på otten- lapp idag av en tjej i skolan haha :) Eftersom jag fyller år snart så blir det väl utgång på studentveckan då :)

Nu ska jag duscha och sedan sova!

6 dagar kvar till 18!

snaaaaaart smäller det!!

Nu är det plugg, plugg och lite mera plugg som gäller.... =(

Söndag

Føler du hvor gjerne du vil danse,
Og hører du at hjertet slår og slår?

Massa plugg idag med =( Men han faktiskt gå en promenad med Sara med! Det va länge sen man träffade henne så det var kul :)
Imorgon äre vårruset som gäller och vi är dyngtaggade, eller hur persan? ;)

Lämna mig ifred bara, är så trött på det här..


Lördag

Just nu sitter jag och pluggar Svenska .. Skit kul verkligen, men det måste göras!
Igår var jag och Elin hemma hos Louise typ hela kvällen, fixade NewBody sakerna och gick ut med Hunden och snackade massa som vanligt :D När vi var ute med hunden så började det ju såklart spöregna.. Fint med leggings och vårjacka då =/ Var skapligt blöt när jag kom hem eftersom jag cyklade hem från louise i regnet också..

Ikväll blire till och tare lungt.. Ladda upp inför kommande helger; Jag fyller 18 den 27:e, utgång 30:e, Kalas 31:e ( släkten osv ), Irre 18 år den 2:e juni, sen skolavslutning och massa den veckan ;D


Nu ska jag återgå till pluggandet, ha en bra lördag :D


Svenska B <3

Min absoluta favoritkurs detta år är Svenska B! Speciellt alla tusen arbeten som jag inte är klar med och som ska lämmnas in nästa vecka.. Och speciellt nöjd är jag med mitt IG på nationella proven!  ana ironin
Vet inte vad det är som har hänt? Är totalt omotiverad till skolan..

Men nu äre bara att kämpa på några veckor till, sen är det sommarlooooooooov :D

Söndag

Igår firades matildas 18års dag med grillning, brännboll m.m hemm hos henne i Krokek :) Mamma kom och hämtade mig och fredrik vid kvart i 1 och sen skjutsade vi hem Fredrik och sen bar det av till stan för att leta efter bror vars mobil hade dött så mamma inte fick tag på han XD Men han satt där på resecentrum i shorts och t-shirt kl halv 2 på natten!

Idag ska jag bara ta det lungt och sen plugga lite ikväll...
Erika åker till Rhodos idag också, kommer ju sakna henne =(

Sommarjobb!

Nu har man ju iallfall fått ett sommarjobb :D Dock bara de 2 första veckorna.. men ändå :)
Det lite roliga är att jag läste det i Fredriks blogg, så jag vet inte "officiellt" om det än XD

Idag säger vi grattis till Matilda Bergström som fyller 18 år :D

image5

Friluftsdag

Idag har vi haft friluftsdag/ handikappdag för Prolympias sexor! Rätt kul och så ..jag hade feber på morgonen men åkte in dit iallfall.. för alla lär väl tro att man skolkar om man inte kommer på en sån dag XD Åkte dock hem vid 1 och när jag kom hem så däckade jag i soffan.. 39 graders feber+ jobbig förkylning.. det är fiiiiiiiiiint =(
Så det blir till och vara hemma imorn med.. Har ju bara Engelska i skolan så man missar ju inte så mkt direkt.. ska passa på att försöka läsa klart bokfan som ska vara klar ngn gång nästa vecka och kanske plugga lite annat!

Men nu ska jag sova..

RSS 2.0