ibland går inte hissen ända upp ;)

Idag när jag stog och väntade på bussen vid resecentrum så pratade jag i telefonen med mamma.. Och så känner jag efter i fickorna och kan inte hitta min mobil!! Får sjukaste paniken och tror att någon har snott den.. Men hur dum får man va? Den låg ju inte i fickan där den brukar eftersom jag pratade i den haha.
Snacka om att vara disträ..

Nu ska jag försöka plugga lite.. om man lyckas ta tankarna från allt annat ;)


Inlines

Nu har jag precis varit ute och åkt inlines för första gången iår! Jag klarade 1,5 mil helt utan att ramla och det är jag nöjd med :D Fick inlinsen i 18års present och åkte en gång i sommras. Då höll jag på och bli påkörd för att jag inte kunna bromsa och sen drog jag på världens vurpa och drog huvudet i trotoaren XD Men denna gång gick det bättre :)

Nu ska jag, hör och häpna, PLUGGA!   Gör jag ens något annat nu för tiden? såååååå mycket som måste bli klart. Panik!

söndag

Problemet i föregånende inlägg kan kanske vara ryggmuskler? När jag köpte klänningen så hade jag inte tränat styrketräning på sjukt länge.. men vad vet jag.

Jag kommer iaf antagligen att vara långt på studenten. Cirka 185 centimeter! Men man får väl offra sig för ett par snygga skor ;) Matilda sa att hon inte tänkte gå bredvid mig då för att hon skulle se ut som en dvärg, men det är  ju snarare jag som kommer se ut som en jätte haha?

Nae nu blir det mera plugg! Känns som jag inte gör annat nu för tiden.. Imorgon ska jag troligtvis med sanna när hon ska tatuera sig och det blir nog intressant :) Sen blir det en sväng på stan och växla pengar till tyskland och inhandla skorna som jag pratade om åvan. Sen en sväng till badhuset och simma och sen sola :)


bekymmer

- 3 kg!  Men balklänningen går inte igen??????
Kunde ha helvetet för 2 veckor sen :S Vad hände? antigen visar vågen fel .. men det känns inte som det.. Eller så har jag helt plötsligt gått upp 6 kilo sen igår morse när jag vägde mig?
Ett mysterium är det iaf.
I veckan tänkte jag därför att jag skulle göra min pappa sällskap och köra sopp-dieten! Äta endast soppa i en vecka typ och grönsaker och frukt. Ett tips är ju att inte umgås eller prata med mig då, kommer antagligen vara tjurig som fan när jag inte får äta ngn riktig mat om jag känner mig själv! Eller vad säger du Fredrik? ;)
Egentligen tror jag inte på sådana dieter om man ska gå ner och kunna hålla vikten.. men men det kan ju vara värt ett försök kanske.. Antagligen kommer jag gå upp allt man går ner igen direkt när man börjar äta. Men isånnafall får jag väl köra en gång till innan balen den 5e maj..

men jag får väl fundera lite på det.. nu blir det nog en promenad om sällskapet dyker upp ngn gång!

sjukt bra låt!

Kent - på drift

Vi har väl inga hemligheter kvar
men det är så jävla fegt att ge sig av
Bohemerna, poeterna är svin
och On The Road den fånigaste skiten jag har läst
för Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
med ryggen upp mot väggen
bara hud mot vassa eggen
och de rivs och slår och bits
för sina liv eller någon annans
de får ingen belöning
men de kräver ingenting
de bara gör biter ihop och håller käften

Älskling det vi mest av allt vill ha
är någonting som aldrig kan bli vårt
November är en mur av våt betong
där en löjlig dröm om flykt föds
för att krascha och sen dö
men Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
De spottar hårt mot vinden
och de värmer våra händer
så vi inte tappar taget
om den kärlek vi har rätt till
De vågar tro och hoppas
på att någon däruppe ser oss
någon som hellre vill förlåta än fördöma oss
för något vi inte visste att vi gjort


Nu ska jag dra iväg och hämta upp fredirk så vi kan åka och handla och sen ska vi upp till Nora och grilla och sen blir det vännermaraton :) haha det vart en jevla lång mening det där..

träningsläger

Vi kan sammanfatta det hela med SJUK träningsverk! Och då var jag inte med sista dagen för jag blev förkyld och hade ont i halsen.. så kan ju tänka mig hur linn och resten av folket känner sig nu!
Vi sprang bla. uppför en slalombacke, körde intervallträning, stryka, hoppfys, massa handbollsträning, matcher och sen lite lekar och sammarbetsövningar :) Sen spelade vi även frisbeegolf, vilket jag sög totalt på haha, kastade frisbeen åt fel håll! Maten va god och det var trevligt folk!
Men det ska bli riktigt skönt att sova i sin egen säng inatt! Ingen som snarkar eller pratar i sömnen :P


Plugg, Peace&love och grillat!

Nu känner jag mig lite nöjd faktiskt! Har pluggat större delen av dagen och skrivit ca 1000 ord på mitt projektarbete om immunförsvaret och sen har jag gjort nästan ett helt naturkunskap B arbete. Jag tror jag har fyrkantiga ögon nu!
Måste dock plugga hela veckan typ, har flera halfärdiga NK arbeten och sen projektarbetet..det känns ju mindre lockande men om jag tar tag i det nu så slipper jag sitta där sista veckan och ha panik och inte hinna sova för att jag måste plugga!

Nu ska jag ta en paus från pluggandet och äta lite grillat! Sen ska jag bege mig upp till Nora som kom hem från Thailand i morse :D Hon kommer vara sjukt brun även fast hon sa att hon inte var det. Fredrik kommer förbi en sväng sen också :)

Ska boka Peace&Love biljetter till mig och Sara ikväll också, det kommer bli jävligt najs! Jag har tur också för jag får biljetten i födelsedagspresent.. hade inte haft råd annars nu med allt annat som ska köpas och betalas.

huvudstaden!

Sjukt trött och ont i fötterna är resultatet av en heldag i Stockholm med bästa Matilda! Det vart en kanondag med fint väder och shopping :D The mission va att hitta varsin studentklänning och det lyckades vi med. Matilda hittade sin i typ 4e affären vi va i och jag provade 405857459 st klänningar (typ alla vita klänningar som fanns i hela sthlm) innan jag tillslut hittade en i den sista butiken vi gick in i :) Fick även med mig lite annat nödvändigt hem.
Roligaste var när vi skulle in på NK och matilda säger " men äre säkert att vi får gå in där? Blir man inte utkastad om man inte har en massa dyra kläder m på sig? ", eller nått i den stilen ;)

nae nu ska jag sova!

prolympia

Sitter på praktiken på Prolympia nu och har lite rast .. ska snart ta hand om Aten (en 8a) själv för Louise är ngn annan stans. Imorgon är det sista dagen och det är lite tråkigt eftersom jag verkligen trivs här! Jävligt sköna människor som jobbar här och roliga elever :) för det mesta iaf ;)
Praktiken avslutas med Personalfesten imorgon kväll som jag blev bjuden på :) Det är 70-80-90 tals tema och det blir nog riktigt kul :) Vet dock inte vad jag ska ha på mig än.. men det lutar åt pappas gamla svarta tights med rosa,lila och turkosa ränder på från 80 talet haha och sen någon färglad tröjja till det !

Nu äre lektion!


RSS 2.0